Переклади виконуються автоматично. Повідомити про проблему з перекладом.

Видалення існуючого плану

На попередньому кроці ви дізналися, як зберегти копію вашого поточного прогресу на папері або у форматі PDF.

Не продовжуйте видалення існуючого плану, якщо вам не вдалося роздрукуйте свій прогрес.

Перш ніж ви зможете застосувати інший план до свого проєкту, вам потрібно буде видалити існуючий план. Паратекст не має команди «замінити план».

Процедура видалення плану проекту

  1. Відкрийте свій проект.
  2. Натисніть на вкладку меню.
  3. За потреби перемкніться до повного перегляду меню.
  4. Наведіть курсор на пункт «Налаштування проекту».
  5. Натисніть на План проекту.
  6. Прокрутіть униз до останнього етапу.
  7. Помістіть курсор на цю сцену.
  8. Натисніть на Видалити етап .
  9. Натисніть OK щоб прийняти видалення етапу та продовжити.

    Примітка:
    Ви побачите вищезгадане діалогове вікно лише під час першого видалення етапу.
  10. Натисніть видаляти.
  11. Повторіть для кожного етапу вашого поточного плану в порядку спадання.
  12. Коли ви почнете видаляти останній етап, ви побачите наступне діалогове вікно. Натисніть Так.
  13. Як план проекту ви побачите значення «Немає».
  14. Натисніть OK щоб зберегти зміни та вийти.

    Ви видалили свій план проекту.