Bir önceki adımda, mevcut ilerlemenizin bir kopyasını kağıda veya PDF olarak nasıl kaydedeceğinizi öğrendiniz.
Mevcut planınızı silme işlemini gerçekleştiremediyseniz, bu işleme devam etmeyin. ilerlemenizi yazdırın.
Projenize farklı bir plan uygulamadan önce mevcut planı silmeniz gerekecektir. Paratext'te "planı değiştir" komutu bulunmamaktadır.
Proje Planını Silme Prosedürü
Projenizi açın.
Menü sekmesine tıklayın.
Gerekirse tam menü görünümüne geçin.
Proje Ayarları üzerine gelin.
Proje Planı'na tıklayın.
Aşağıya doğru kaydırarak son aşamaya ulaşın.
İmlecinizi o sahnenin üzerine getirin.
Tıkla Sahneyi Kaldır düğmesine basın.
Tıklayın OK Aşamayı silmeyi kabul etmek ve devam etmek için. Not: Bir aşamayı ilk kez sildiğinizde yukarıdaki iletişim kutusunu yalnızca o zaman göreceksiniz.
Tıklayın Sil.
Mevcut planınızdaki her aşama için azalan sırayla tekrarlayın.
Son aşamayı silmeye başladığınızda aşağıdaki iletişim kutusunu göreceksiniz. Tıklayın. Evet.
Proje planı olarak "Yok" seçeneğini göreceksiniz.
Tıkla OK değişiklikleri kaydetmek ve çıkmak için. Proje planınızı sildiniz.