Traducerile sunt automate. Raportați o problemă de traducere.

Ștergerea planului existent

În pasul anterior ați învățat cum să salvați o copie a progresului dvs. curent pe hârtie sau ca PDF.

Nu continuați cu ștergerea planului existent dacă nu ați reușit imprimați progresul dvs..

Înainte de a putea aplica un plan diferit proiectului dvs., va trebui să ștergeți planul existent. Paratext nu are o comandă „înlocuire plan”.

Procedura pentru ștergerea unui plan de proiect

  1. Deschide-ți proiectul.
  2. Faceți clic pe fila de meniu.
  3. Comutați la vizualizarea Meniu complet dacă este necesar.
  4. Plasați cursorul peste Setări proiect.
  5. Faceți clic pe Planul proiectului.
  6. Derulați în jos până la ultima etapă.
  7. Plasați cursorul pe scena respectivă.
  8. Dati click pe Eliminați scena butonul.
  9. Faceţi clic pe OK pentru a accepta ștergerea etapei și pentru a continua.

    Notă:
    Vei vedea caseta de dialog de mai sus doar prima dată când ștergi o etapă.
  10. Faceţi clic pe Șterge.
  11. Repetați pentru fiecare etapă din planul dvs. actual, în ordine descrescătoare.
  12. Când începeți să ștergeți ultima etapă, veți vedea următorul dialog. Faceți clic pe Da.
  13. Veți vedea „Niciunul” listat ca plan de proiect.
  14. Clic OK pentru a salva modificările și a ieși.

    Ați șters acum planul de proiect.